CONNECTA AMB NOSALTRES!

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • Instagram - White Circle

© 2016 Totes les fotografies pertanyen a l'Escola Teide. Tots els drets reservats per Escola Teide - Viladecans.

© 2023 por ABC Programas Extra Escolares.
C
reado con Wix.com

NUGGETS CASSOLANS

Ingredients:

  • Pit de pollastre, a trossets

  • 100 gr. de llet

  • 1 cullerada de sal

  • 1 pessic de pebre negre                                            

  • 1 ou

  •  2 llesques de pa de motlle sense crosta

  • 80 gr. de formatge cremós

Per arrebossar:

  • 2 ous batuts

  • Farina

  • Pa ratllat

  • Oli d’oliva

Preparació:

En un plat posem les llesques de pa amb llet, que vagin esponjant. Piquem el pollastre i afegim l’ou, el pa de motlle, ja escorregut , i el formatge cremós. Salpebrem i amassem bé.

Amb una cullera agafem trossos de la barreja, les passem primer per farina,  formant una bola que aixafarem amb les mans per fer la forma del “nugget”, desprès, els passem per ou batut i, finalment, els arrebossem en pa ratllat. Fregim per les dues parts.

 

BON PROFIT!!!   

                                   

Recepta de la família Rodríguez Plata