Roscos de la Abuela Paquita (Recepta de la família Doña-Álvarez)

INGREDIENTS
Ingredients:
-
Per cada ou posar:
*6 cullerades d’oli d’oliva
*6 cullerades de llet
*6 cullerades de sucre
-
Canella en pols
-
5 o 6 claus torrats i picats
-
Anissos
-
Llevat
Procés: Posar a escalfar les cullerades d’oli amb els anissos i quan es comenci a daurar ho retirem.
En un bol posem els ous, junt amb el sucre, anissos i l’oli (ja fred), la canyella i els claus . Poc a poc s’incorpora la farina i el llevat i es remou. Es treballa amb les mans.
Posem l’oli a escalfar i quan estigui calent fer “boletes” , fem un forat al centre i es fregeix a la paella . L’oli no ha d’estar gaire calent així es faran bé per dins. Una vegada daurats els traiem i els sequem amb paper de cuina. Es tira el sucre per sobre per deixar-los ben ensucrats.
BON PROFIT!!!!
Recepta de la família de MARTA DOÑA ÁLVAREZ