Santa Cecília

El 22 de novembre se celebra Santa Cecília, patrona de la Música, títol que li va ser concedit pel papa Gregori XIII en 1594. El motiu d'aquest patronatge és que sempre va demostrar una especial sensibilitat cap a la música, un art en el qual es va iniciar jove a causa que era comú que en les famílies patrícies romanes sabessin tocar algun instrument, presumiblement algun tipus d'arpa de les utilitzades per les dames de la societat romana.

Aquesta data és considerada en alguns països com el Dia de la Música i en altres, encara que no ho és, té connotacions musicals inevitablement. L'ocasió s'aprofita per organitzar concerts i acostar-la al públic en general, per posar en valor tot el que gira al voltant d'aquest món que engloba nombrosos estils i per fer un homenatge a tots aquells que li dediquen la seva vida.

Nombrosos artistes demostren amb els seus treballs que la música té un paper fonamental en la societat actual. Els seus espectacles aglutinen a milions de persones que s'emocionen en sentir uns acords, les seves lletres són capaços de canviar estats d'ànim i hi ha certs moments que no es conceben sense una cançó de fons.
 

Des de l'Escola Teide volem rendir homenatge a la música amb aquesta cançó interpretada pels alumnes de 2n d'ESO. 

Gràcies a Rafa Vàzquez per ajudar-nos a realitzar aquest vídeo.